Bebek katilinin mektubu!..

Terörist başı Abdullah Öcalan'ın cezaevinden gönderdiği mektup ve HDP'ye "Tarafsız olun" çağrısı, muhalifleri çılgına döndürdü.

Söyledikleri tek şey var!

"AK Parti İstanbul'u kaybetmemek için Abdullah Öcalan'la iş birliği yapıyor. Hani bu ülkede beka sorunu vardı. AK Parti işine yaradığı noktada teröristlerle dahi iş birliği yapabiliyor, bunu da öğrenmiş olduk."

Ay ay ay ay...

Ay böyle yapmayın ama bak, böyle dokunaklı konuşunca yüreğimizi parçalanıyor canım!

Yahu arkadaş!

Ağzınızla mı konuşuyorsunuz yoksa konuştuğunuz yerin ağzınız olduğuna mı inanıyorsunuz bilmiyorum ki? Yani Abdullah Öcalan'ın mektubundan bunu anladınız öyle mi? 

Bakın!

Günlerce anlatsak anlamayacağınızı ya da anlamak istemeyeceğini biliyorum ama yine de anlatalım. 

Bebek katili, mektubunda üç ayrı noktaya dikkat çekiyor ve HDP'yi uyarma gereği hissediyor.

Birinci kesim Amerika:

"Bunlar beni kulağımdan tuttuğu gibi kafesledi ve Türkiye'ye teslim etti. 20 yıldır hapis yatıyorsam Amerika yüzünden yatıyorum. Bugün Amerika'nın sizi belli başlı vaatlerle tıpkı Fetö terör örgütü gibi kullandığını biliyorum. İşleri bittiğinde beni nasıl sattılarsa sizi de yarın bir gün aynı şekilde satacaklar. Bu oyuna gelmeyin, onların oyuncağı olmayın" diyor.

...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.998 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.839 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.927 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.948 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar