Aydınspor…

Seçim bitti AK Parti Ankara başta olmak üzere bir çok büyükşehiri kaybetti. CHP'nin kimi kurmayları bu sonuçlara bakarak şampiyonluk havasında konuşuyor. Süleyman Özışık mükemmel bir örnekle CHP'nin hâlâ şampiyon olamadığını Aydınspor örneği vererek yazmış.

CHP'nin başta Ankara olmak üzere bazı büyükşehirleri almasının yankısı devam ediyor. Dört benzemezin omuz omuza verip kazandığı hepi topu 6 şehir var. Ama öyle bir rüzgâr yapıyorlar ki dersiniz ülke yönetimini toptan ele geçirdiler. 
Kusura bakmasınlar ama ben seçimlerde yapılan yarışı, Aydınspor Fenerbahçe müsabakasına benzetiyorum. 
Aydınspor, tarihinde yalnızca bir kez Fenerbahçe'yi 6-0 yendi. Şimdi bu galibiyetten yola çıkarak, "Aydınspor, Fenerbahçe'den çok daha büyük bir takımdır" diyebilir miyiz?
Hayır!
Olsa olsa, Fenerbahçe'nin Aydınspor'u ciddiye almadığı için veya maça çok iyi hazırlanmadığı için ya da stratejik hata yaptığı için mağlup olduğunu söyleyebiliriz.  
Ya da Fenerbahçe'nin bu yıl ligde yaşadığı sıkıntılı süreçten yola çıkarak, "Fenerbahçe bitti, bir daha sırtını doğrultamaz" diyebilir miyiz?
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.510 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.026 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.274 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum