Âmin diyelim mi?

Hani birileri Türkiye'yi mevcut iktidardan çok daha iyi yöneteceğini iddia ediyor ya. Gelin bugün, bunun mümkün olup olmadığına icraatlar üzerinden kıyaslama yaparak cevap verelim. Hatta bunu çok uzun vadeye yaymadan sadece birkaç aylık zaman dilimi üzerinden değerlendirelim.

Hani birileri Türkiye'yi mevcut iktidardan çok daha iyi yöneteceğini iddia ediyor ya. Gelin bugün, bunun mümkün olup olmadığına icraatlar üzerinden kıyaslama yaparak cevap verelim. 

Hatta bunu çok uzun vadeye yaymadan, sadece birkaç aylık zaman dilimi üzerinden değerlendirelim.

Sırasıyla...

İktidar, 85 yıldır müze olarak kullanılan Ayasofya'yı tarihî bir kararla yeniden eski hüviyetine kavuşturup cami olarak hizmete açtı.

Muhalefet, bunun hata olduğunu belirterek "Ayasofya müze olarak kalsın, mümkünse Sultanahmet Camii’ni de müzeye çevirelim" teklifinde bulundu. 

Aynı tarihlerde ana muhalefet lideri ile Türkiye'nin en büyük ilinin belediye başkanı, bir çeşmenin kornasını çevirme töreni düzenledi.

Yetmedi.

İstanbul'u yönetmeye çalışan başkan, devasa bütçesi olan İstanbul'u Amerika'dan 5 milyon hibe para alacak duruma düşürdü. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar