AK Parti’nin yapması gereken…

Elini vicdanına koyan herkes, AK Parti'nin 18 yıllık iktidarı döneminde Türkiye'nin değer gücüne büyük katkı sağladığını rahatlıkla kabul eder. Hatalar yok mu?Var elbette...

Elini vicdanına koyan herkes, AK Parti'nin 18 yıllık iktidarı döneminde Türkiye'nin değer gücüne büyük katkı sağladığını rahatlıkla kabul eder. 

Hatalar yok mu?

Var elbette...

Dünyayı yöneten süper güç dediğimiz ülkelerin iktidarları hiç hata yapmıyor mu?

Dikkatli izlerseniz, onların da neredeyse her gün belli konularda hata yaptıklarını rahatlıkla itiraf ettiklerini görürsünüz.

Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan da zaman zaman yaptıkları hatalardan dolayı iç hesaplaşmaya gidiyor, kendisini ve partisini muhasebe yapmaya davet ediyor.
Ancak bu iktidarın doğrularının yanlışlarından katbekat fazla olduğunu hepimiz görüyoruz. Millet de görüyor olmalı ki 18 yıldır bu iktidardan vazgeçmeyi aklının ucundan geçirmiyor.

Birileri eleştiriyor eleştirmesine ama şahsi kanaatim şudur ki Cumhurbaşkanlığı sistemine geçtikten sonra bu ülkede neredeyse her gün bir devrim gerçekleşiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.276 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum