Abdullah Gül seçmene ne söyleyecek?

Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun yeni bir parti kuracağı iddialarını güçlendirecek bir gelişme yaşandı. Yeni partinin sitesinin kurulduğu iddia edildi. Kurulan sitede partinin politikaları ve vaatlerine yer verildi. Dün...

Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun yeni bir parti kuracağı iddialarını güçlendirecek bir gelişme yaşandı. Yeni partinin sitesinin kurulduğu iddia edildi. Kurulan sitede partinin politikaları ve vaatlerine yer verildi.

Dün itibariyle İnternet üzerinden 'Yenibirparti.org' adlı internet sitesi yayın yapmaya başladı.

Siteye girdiğinizde sizi, "Biz kimiz?" sorusu karşılıyor. Soruyu soranlar cevabını şöyle veriyor:

"Kendisini merkez sağda konumlandıran ve dört eğilimi bir araya getirecek olan partimizin kuruluş çalışmaları devam etmektedir. Kurucu kadromuz ve partimizin ismi, politika ve vaatlerimizin kadromuzun gölgesinde kalmaması için stratejik bir tercih olarak uygun göreceğimiz tarihe kadar açıklanmayacaktır!" 

Allah var, açıklamayı görür görmez, "Bu sözler Abdullah Gül kokuyor" dedim içimden...

Dünya üzerinde; sıfır çaba, sıfır terleme, sıfır emek ve sıfır risk alarak zirvede dolaşan başka bir siyasetçi yoktur.

Hani çok izlenen bir 007 Bond filmi vardı hatırlarsınız. Bond'a görev veren derin güç, "Yakalanırsan biz seni, sen de bizi tanımıyorsun" diyordu. 

Abdullah Bey'in taktiği de aynı. 

Yaptırdığı işlerin kendinden bilinmemesi için bugüne kadar verdiği çabayı hepimiz az çok biliyoruz. Ama gelin görün ki 007 Bond kadar becerikli değil ve her seferinde kendisini ele veriyor.

Nedir mevzu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.999 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.841 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.928 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar