5 dakikada seçim hilesi!

İstanbul İl Seçim Kurulu'nun seçimleri bilerek ve isteyerek hileli hale getirdiğini şu köşeden defalarca yazdım.  Beni okuyan kardeşlerim hatırlayacaktır...

İl Seçim Kurulu Başkanı Müberra Gürdal'ın İstanbul'daki seçimi kaosa çevirdikten sonra apar topar emekliye ayrılmasına pek çok yazımda dikkat çekmiş, "Birileri bu hanımefendiye 'Dur yahu bu ne acele?' demeyecek mi?" diye sormuştum.

Çünkü adımın Süleyman olduğundan emin olduğum kadar bu işte emekliye ayrılan hakime hanımın parmağının olduğundan emindim.

Ve nihayet!

Müberra Gürdal ve iki üye hâkimin oyların yeniden sayımını engellemek için CHP'lilerle işbirliği yaptığını gösteren görüntüler dün ortaya çıktı. Sabah gazetesinden Kenan Kıran’ın elde ettiği görüntüler söze gerek bırakmıyor.

İzlemeyenler o görüntüleri mutlaka bulup izleyecektir. Ama ben yine de tarihe not düşmek adına o görüntülerde neler olduğunu buraya not düşmek istiyorum.

İl Seçim Kurulu Başkanı Müberra Gürdal ve iki üye hâkim Fatma Nigâr Uçar ile Nihal Koç, 2 Nisan'da mesai bitimi sonrası adliyeden çıkıp evlerine gidiyor.

Ancak gelen bir telefon sonrası bu üçlü tekrar buluşup, saat 20.10'da Çağlayan Adliyesi'ne yeniden giriş yapıyor. 

O saatlerde Çağlayan Adliyesi'nde in cin top oynuyor.
...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 12.998 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.839 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.927 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.948 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum