CHP’ye çok önemli tavsiyeler!

  Yerel seçimlerde başarılı olmayı hedefleyen CHP, seçim stratejisinin belirlenmesi için ilginç bir yöntem denemeye karar vermiş. Bir mail adresi açan...

  Yerel seçimlerde başarılı olmayı hedefleyen CHP, seçim stratejisinin belirlenmesi için ilginç bir yöntem denemeye karar vermiş.

Bir mail adresi açan CHP yönetimi, vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyecek, onlardan gelen tavsiyeler sayesinde seçimi kazanmaya çalışacak.
Madem öyle...
Ben de bu ülkenin bir ferdi olarak CHP'ye bazı önerilerde bulunmak istiyorum. 
Başlıyorum...
Gezi tipi eylemleri ve Gezi'yi tertipleyen şehir iblislerini desteklemeyin. Savcı Selim Kiraz'ı makamında katleden aşağılık teröristlere "Eylemciler" demeyin. Kahvehane basan DHKP-C'li teröristlere sahip çıkmayın.  
Millî meselelerde siyaset yapmayın. Sırf muhalefet olsun diye, yapılan güzel işleri kötülemeyin. "Siz dünyanın en güzel işini de yapsanız, biz sizi yine eleştiririz, çünkü halk bize bu görevi verdi" gibi saçma sapan argümanlara sığınmayın.
Sadece ülkenin ve milletin muhalefeti olun. Ülkeye ve millete muhalefet olmayın. Yeri geldi mi ülkeniz için dünyayı karşınıza alacak kadar yürekli olun. Dünya ile birlik olup ülkenizi satanlardan olmayın. 
Türk milliyetçisi olun.
Ülkenize düşmanlık yapanların safında değil, kendi ülkenizin yanında yer alın. Ayrıca, ülkenizi Batı'ya şikâyet etmeyin. "Türkiye'de kimsenin can güvenliği yok" demeyin.
Adaleti her zaman isteyin ama kimler için adalet istediğinize dikkat edin. Adalet için çıktığınız yolda FETÖ, PKK ve DHKP-C isimli terör örgütlerinin elemanlarıyla kol kola yürümeyin.
"Türkiye İran ile savaşa girerse, ben İran'dan yana olurum" diyen millet düşmanlarını partinize almayın. 
Milletin değer ve kutsalları ile alay etmeyin. Seçim zamanında camilere, seçimden sonra meyhanelere gitmeyin. 70'likleri devirmeni...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.508 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.025 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.273 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar