Bırakın daha çok konuşsunlar!

Ortalıkta sürüp giden bir tartışma var. Muharrem İnce ve Meral Akşener bazı televizyon kanallarının kendilerine yeterince yer vermediğinden yakınıyor. Millet İttifakı'nın temsilcileri de aynı durumdan...

Ortalıkta sürüp giden bir tartışma var. Muharrem İnce ve Meral Akşener bazı televizyon kanallarının kendilerine yeterince yer vermediğinden yakınıyor. Millet İttifakı'nın temsilcileri de aynı durumdan yakınıyor.

Tamamı, ekranlarda yer almamalarını Erdoğan'a bağlıyor, "Talimat Saray'dan" diyor.

Durum gerçekten böyle mi orasını bilmiyorum. Şahsi kanaatimi soracak olursanız böyle bir şeye pek ihtimal de vermiyorum.

Çünkü gerek liderlere gerekse muhaliflere ekranlarda az yer verilmesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a fayda yerine zarar verdiğine inanıyorum.

Neden mi?

Ekrana çıkan muhalifler ağzını açtığı andan itibaren kendilerini rezil etmeye başlıyor da ondan.

Örnek; Muharrem İnce...

On günlük performansıyla kendini insanların dilinde alay konusu hâline getirmeyi başardı.

"Cumhurbaşkanı olunca bisikletle gezeceğim" diyor ama daha şimdiden özel uçaklardan inmiyor. Üçüncü köprüyü yıkıp, dördüncü köprüyü yapıyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.510 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.026 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.274 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar