Muharrem İnce teslim bayrağını çekmiş!

15'likler partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce bombayı çok erken patlattı. "Meral Akşener’in ikinci tura kalması ve bana teklifte bulunması hâlinde ikinci adam olurum"...

15'likler partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce bombayı çok erken patlattı. "Meral Akşener’in ikinci tura kalması ve bana teklifte bulunması hâlinde ikinci adam olurum" dedi.

Şaşırdığınızı biliyorum ama ben şaşırmadım. Çünkü bu sözlerin, daha doğrusu bu pazarlığın bir evveliyatı olduğunu biliyorum.

En yetkili ağızdan duyduklarımı paylaşayım.

Cumhurbaşkanı adaylarını ziyaret eden Muharrem İnce, Meral Akşener'i ziyaret ettiğinde, bu talebini açık bir şekilde dile getiriyor.

Akşener'e, "Şayet ikinci tura kalırsanız, bana yardımcı koltuğu verir misiniz?" diye soruyor. Akşener soruya soğuk ve samimiyetsiz bir gülümsemeyle cevap veriyor.

Bu tavırdan rahatsız olan İnce bu kez soruyu değiştirip, "Ben başkan olursam yardımcım olmayı kabul eder misiniz?" diye soruyor. Meral Akşener bu kez alaycı bir tavırla, "İkinci tura kalacağım ve Cumhurbaşkanı olacağım için böyle bir şeyi düşünmüyorum" diye cevap veriyor.

Muharrem İnce bu sözden ve Meral Hanım’ın iddialı konuşmasından bir hayli etkilenmiş olacak ki çıktığı meydanda, "Meral Akşener’in ikinci tura kalması ve bana teklifte bulunması hâlinde ikinci adam olurum" diyor.

Görüldüğü üzere Muharrem İnce, ikinci tura kalmayacağını şimdiden kabullenmiş ve teslim bayrağını çekmiş.

Bu nasıl bir utanç hâlidir Allah'ım!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.510 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.026 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.274 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar