Can Ataklı’yı kim kovdurdu?

Can Ataklı'yı bilirsiniz. Yazılarında yalanı "İddia", dedikoduyu "gerçek"miş gibi kaleme aldığı için kendisini bu köşede pek çok kez eleştirdim. Geçtiğimiz hafta, Halk TV'de...

Can Ataklı'yı bilirsiniz. Yazılarında yalanı "İddia", dedikoduyu "gerçek"miş gibi kaleme aldığı için kendisini bu köşede pek çok kez eleştirdim. 
Geçtiğimiz hafta, Halk TV'de sunduğu programına son verildi. Kendi deyimiyle durduk yere kovuldu.
Sebebini kendisi de dâhil kimse bilmiyor ama çeşitli iddialar var. Yalan yanlış şeyleri dile getirdiği için ya da ciddiye alınmayacak konuları gündem meselesi yaptığı için kovulduğunu söyleyenler var.
Neyse ne, orası beni çok ilgilendirmiyor. 
Beni ilgilendiren, Can Ataklı'nın kovulduktan sonra yazdığı yazı. 
"Yüzlerce kişi aradı, mesaj gönderdi ama CHP'de milletvekilliği yapan meslektaşlarımdan biri bile aramadı. Halk TV'nin bir yorumcusunu, işten atmasına sessiz kalmaları bana biraz manidar geldi. Halk TV'de çalışan ve ekranlardan herkesin tanıdığı ünlü isimlerden de hiç mesaj almadım" diye sitem ediyor Can Ataklı...
Sahi ya!..
Her hafta Meclis kürsüsünde, "Özgür basın" nutukları atan Kemal Kılıçdaroğlu, bu konuda neden sessiz kaldı ki? Enis Berberoğlu isimli gazeteci eskisi için Ankara'dan İstanbul'a yalın ayak yürüyen Maraton Kemal neden suspus oldu?
Oysa aynı Kemal Kılıçdaroğlu yazılarıyla darbeye çanak tutan Zaman gazetesi yazarları için neler söylüyordu. "Darbecilerden hesap soracaksan yine sor. Yazarların ne suçu var ki işsiz bırakıyorsun" diyordu. 
Meydanlarda, Ekrem Dumanlı'yı, Nazlı Ilıcak'ı, Altan kardeşleri alkışlatıyordu. CHP'ye göbekten bağlı olan Can Ataklı'nın onlar kadar değeri yok muydu ki bir kez bile adını ağzına almadı. 
Ya milletvekilleri?..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.510 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.026 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.274 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar