Her şeyi anlatıp hiçbir şey anlatmama oyunu…

Ekranda gördüğümde ya da yazılarına rastladığımda cinlerin tepeme çıkmasına neden olan üç isim var.Üçü de bir dönem Fetullah Gülen'e en yakın isimlerdi. O kadar yakınındaydı ki...

Ekranda gördüğümde ya da yazılarına rastladığımda cinlerin tepeme çıkmasına neden olan üç isim var.
Üçü de bir dönem Fetullah Gülen'e en yakın isimlerdi. O kadar yakınındaydı ki onun adına konuşuyor, onun adına himmet topluyor, onun adına devlet kadrolarına adam sokuyordu.
Yani kripto yapının içindeki bütün sırlara hâkim olan insanlardı. Onlara sorulmadan karar alınamıyordu.
Gel zaman git zaman...
Örgüt içinde en tepeye oynama savaşında kimileri kaybetti ve Fetullah Gülen tarafından dışlandı. Kimileri ise 17/25 Aralık'tan sonra bile FETÖ terör örgütüne destek vermeye devam etti.
Destek ne kelime...
FETÖ'nün yayın organlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve devlet kadrolarındaki önemli isimleri aleni bir şekilde tehdit edenler bile oldu.
Şimdi anlattıklarına bakıyorum, aklım, hafızam almıyor söylediklerini. "Nasıl yani ya!" diyerek hayretler içinde kalıyorum.
Bunlardan biri ekranda anlatıyor:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.926 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.513 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.028 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.277 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.969 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar