Bunlar CHP'nin iyi günleri

Cumhuriyet'in kurucu partisi olan CHP'nin içine düştüğü girdap, kendisine bel bağlayan gazetecilere büyük bir hüsran yaşattı. Bugüne dek partiye ve Kılıçdaroğlu'na yüksünmeden omuz veren yazar...

Cumhuriyet'in kurucu partisi olan CHP'nin içine düştüğü girdap, kendisine bel bağlayan gazetecilere büyük bir hüsran yaşattı. 
Bugüne dek partiye ve Kılıçdaroğlu'na yüksünmeden omuz veren yazar çizer takımı ardı ardına matem yazıları yazıyor. 
Adalet yürüyüşü sırasında Kılıçdaroğlu'na methiyeler düzen, "CHP'yi artık kimse tutamaz, şimdi AKP düşünsün" diyenler şimdi ağız değiştirmiş.
Çıktıkları ekranlarda gece gündüz, "CHP'de demokrasi var. Ön seçim var. Çok aday var. Mahallelere kadar sandık kuruluyor. Bunların hepsi Kılıçdaroğlu sayesinde. Adam partiye demokrasi getirdi" diyorlardı.
E ne oldu?
O çok övdüğünüz adam, o çok övdüğünüz demokratik ortam sayesinde 8 seçim kaybetmesine rağmen yeniden seçildi.
Niye isyan ediyorsunuz?
Ballandıra ballandıra anlattığınız CHP içi demokrasinin aslında PKK, DHKP-C ve FETÖ'ye boyun eğmekten ibaret olduğunu gördünüz değil mi?
Günlerdir medyada yazılıp çiziliyor.
"Beni örgüt seçti" diyen İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Kemal Kılıçdaroğlu'na DHKP-C'ye yakın isimlerin bulunduğu bir liste verdiği ve "Bu listedekiler seçilecek" dediği konuşuluyor.
"Şehitlik kavramından tiksinen, ezana küfreden azılı Beşar Esad hayranı" Sera Kadıgil'in bu emrivaki sonucu parti meclisine girdiği belirtiliyor. 
Dahası...
Ataşehir eski Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin ayrı bir liste verdiği, "Bunlar seçilmezse Ataşehir'de neler olduğunu herkes öğrenecek" dediği söyleniyor. 
Hadi bunları da yazsanıza!
"Kemal Kılıçdaroğlu böyle devam ederse 2019'da yüzde 51'i rahatlıkla bulacak" diyordunuz. 
Hadi söyleyin şimdi...
Kendi elleriyle seçtiği, üstelik büyük baskı altında tuttuğu partili delegelerin yüzde 64'ünden oy alabilen biri mi 2019'da yüzde 51'i bulacak?
Ama durun daha, durun!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aklanıncaya kadar ara… 21 Mayıs 2021 | 10.920 Okunma Akşener artık HDP-PKK ağzıyla konuşuyor! 19 Mayıs 2021 | 3.510 Okunma Bakan olacak iki HDP’li!.. 17 Mayıs 2021 | 4.026 Okunma Erdoğan iyilik yaptı, kötülük gördü! 12 Mayıs 2021 | 3.274 Okunma Nerede bu paralar? 10 Mayıs 2021 | 3.968 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar