Hizmet için yaşayanlar Yeni Asya’ya sahip çıkmalı

Bizim okuyucumuz yayınına sahip çıkarÖteden beri bizim okuyucumuz gazete olsun, kitap olsun, dergi olsun, radyo olsun yayınına sahip çıkar. Yayınına sahip çıkmayı, yayınını insanlara tanıtıp...

Bizim okuyucumuz yayınına sahip çıkar
Öteden beri bizim okuyucumuz gazete olsun, kitap olsun, dergi olsun, radyo olsun yayınına sahip çıkar. Yayınına sahip çıkmayı, yayınını insanlara tanıtıp herkese ulaşması için köprü olmayı cihad bilir. Bundan hiç şüphem yok!

Gerçekten yayınlarımızı insanlara tanıtma ve ulaştırma çabalarımız bir cihaddır. El-cihad bil-kalem (kalemle cihad) devrindeyiz şimdi.

Öyleyse daha candan, daha içten, daha yürekten bir sahabet gerekiyor.

Yeni çıkan ürünlerimizin derhal eritilmesi, dergilerimizin ve bilhassa Yeni Asya’mızın tirajına yansıyacak çalışmaların hızlandırılması, mahallimizde yeni abone çalışmaları yapılması, eski abonelerimizin ziyaret edilerek aboneliklerinin yenilenmesi gibi neşriyatımıza ve Yeni Asya’mıza daha etkin sahip çıkan adımların atılması gerekiyor.

Bunu da başkası değil; biz hizmet için yaşayanlar yapacak.

Yayınlarımızın mahiyeti

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zerreler beka âleminin cüzleridir 22 Nisan 2018 | 221 Okunma İnsan yaratılışı kopya edemez 02 Ekim 2017 | 242 Okunma Duânın en tatlı meyvesi nedir? 30 Eylül 2017 | 506 Okunma Celcelutiye’de niçin Süryanice kullanıldı? 29 Eylül 2017 | 617 Okunma Ye’cüc ve me’cüc çıkmış mıdır? 28 Eylül 2017 | 705 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar