“Herkes Yeni Asya okusun” derken, bana düşen ne?

HERKES YENİ ASYA OKUSUN! Gazetemizde “herkes Yeni Asya okusun” diye başlatılan Tanıtım Gazetesi çalışması sürüyor. İllerden ve ilçelerden sevindirici tanıtım haberleri geliyor. Öncelikle böyle...

HERKES YENİ ASYA OKUSUN!

Gazetemizde “herkes Yeni Asya okusun” diye başlatılan Tanıtım Gazetesi çalışması sürüyor. İllerden ve ilçelerden sevindirici tanıtım haberleri geliyor.

Öncelikle böyle tanıtım çalışmaları ile kör noktalarımız harekete geçiyor.

Çünkü sürekli cemiyete anlatacaklarımız var! Ve sürekli kör noktalarımız var!

Yahu burnunuzun dibindeki iş arkadaşınız… Aslında her gün elinizde Yeni Asya gazetesini görüyor. Sizden alıp okuyor. Fikirlerini paylaşıyor, beğeniyor da. Mert gazete diyor! Gizlisi saklısı yok! B plânı yok! Karnından konuşmaz! Kimseye yaranmaya çalışmaz! Kimsenin şakşakçısı olmaz! Kimsenin payandası değil!

Bu yüzden başına gelmedik kalmaz. Seveni de çoktur, sevmeyeni de. Ama bildiği yoldan şaşmaz! Haydar’a ne Haydar ağa der, ne Haydo! Haydar’a Haydar der!

ÜCRETİNİ BEN ÖDEYECEĞİM!

Bir teklif yapmaz mıyım arkadaşıma. “Seni Yeni Asya’ya abone yapacağım. Adresini ver. Ücretini ben ödeyeceğim.” dedim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zerreler beka âleminin cüzleridir 22 Nisan 2018 | 221 Okunma İnsan yaratılışı kopya edemez 02 Ekim 2017 | 242 Okunma Duânın en tatlı meyvesi nedir? 30 Eylül 2017 | 506 Okunma Celcelutiye’de niçin Süryanice kullanıldı? 29 Eylül 2017 | 617 Okunma Ye’cüc ve me’cüc çıkmış mıdır? 28 Eylül 2017 | 705 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar