Halep neden ölüyor?

Said Haktan: “Binlerce insanı aşından, işinden, çocuklarından, eşinden eden zalimlere bedduâ etmek caiz mi? YERİN DİBİ GENİŞTİR!  Zalimlere bedduâ etmemiz yetmez! Bu buğz etmeye girer ve esasen...

Said Haktan: “Binlerce insanı aşından, işinden, çocuklarından, eşinden eden zalimlere bedduâ etmek caiz mi?

YERİN DİBİ GENİŞTİR! 

Zalimlere bedduâ etmemiz yetmez! Bu buğz etmeye girer ve esasen elimizden başka bir şey de gelmez. Ama onlara Allah’ın lâneti yeter! Allah vurdu mu adama, daha onu kimse iflâh etmez! 

Zalimler Halep’i haritadan mı silecek, masada mı paylaşacak? Musul, vs da var tabiî. Belli ki ihtirasları ve tamahları çıldırmış! İnsanların sinek kadar değeri yok gibi! Onlar, o yerin dibine batası aç gözlerinin peşinde kahrolsunlar! Karun da yerin dibine batmıştı. Şimdi sıra bu modern Karunlarda! Yerin dibi geniştir!  

Şimdi eskiye, olayların başlangıcına bir dönelim: Esad diktatördür. Ülkesinde muhaliflerini susturmuştur. Ülkesini OHAL ile yönetiyor. Yanlış adamdır… vs.

 Esad’ın kusuru büyük. Tablo vahim; eyvallah! Peki, ne yapacaksınız? 

Bu yanlış adamı düzeltmek gibi bir göreviniz var mı? Varsa, başka kaç yanlış adamı silâhlı kargaşa ile düzelttiniz böyle? Ülkesine barış getirdiniz?

TIKIR TIKIR İŞLEYEN NAMERT PLAN

Yanlış adam Esad’ın karşısına ÖSO diye bir muhalif ordu çıkardınız, meşrûiyet tanıdınız, eğittiniz, silâh verdiniz. Haydi, gazan mübarek olsun dediniz. Kime karşı? Kendi devletine karşı… Bu terör olmuyor, değil mi? 

Yetmedi; ÖSO terör yapmıyor çünkü. O toprakları Cehenneme çevirmekte yetersiz kaldı. ÖSO arkadan vurmuyor, namertlik yapmıyor. Size namert lâzım. ÖSO kesmedi! 

Bu defa IŞİD diye bir ucube türettiniz. Hem terör yapsın, hem halkı bezdirsin, hem işgal etsin, hem ulaştığı yerleri Cehenneme çevirsin, vursun, öldürsün, kessin, yaksın, vahşet yapsın, hem İslâm imajını yıpratsın, hem kendinize masa payı çıkarsın!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zerreler beka âleminin cüzleridir 22 Nisan 2018 | 221 Okunma İnsan yaratılışı kopya edemez 02 Ekim 2017 | 242 Okunma Duânın en tatlı meyvesi nedir? 30 Eylül 2017 | 506 Okunma Celcelutiye’de niçin Süryanice kullanıldı? 29 Eylül 2017 | 617 Okunma Ye’cüc ve me’cüc çıkmış mıdır? 28 Eylül 2017 | 705 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar