MHP hızda sınır tanımıyor

DEVLET Bahçeli'nin Bursa mitingini izlemek amacıyla her zaman olduğu gibi karayoluyla Ankara'dan çıktık yola. MHP konvoylarında hızda sınır yoktur, ama bu kez öylesine bir yağmura denk düştük ki, neredeyse öndeki...

DEVLET Bahçeli'nin Bursa mitingini izlemek amacıyla her zaman olduğu gibi karayoluyla Ankara'dan çıktık yola. MHP konvoylarında hızda sınır yoktur, ama bu kez öylesine bir yağmura denk düştük ki, neredeyse öndeki araç görünmüyordu. Buna rağmen sürücü arkadaşlar, dualar eşliğinde bizi Bursa'ya ulaştırdı. 

Bu vesileyle öğrendik ki, MHP konvoylarında direksiyona oturmak için uzun süreli 'sürücü testinden' geçmek gerekiyormuş.
Çok deneyimli sürücülerin de olduğu ekip, sanki 'Türk Yıldızları'nın karadaki versiyonu; açılmalar, kapanmalar, aralara girmeler, uykuya karşı selektör mesajlarla uyarmalar...

AYNEN DEVAM

Maceralı yolculuğun sonunda Bahçeli, açıklanan saatte kürsüye çıktı.
'Muhteşem' dese de Gökdere Meydanı'nı tam doldurmayan bir kalabalık kendisini karşıladı... Ama hemen öncesinde ağır yağmuru anımsatalım. Kalabalığın heyecanı ise Bahçeli'yi mutlu etti; sözlerinden anladık ki o mutlulukta, yol boyunca konvoya sevgi gösterisi yapan 'iktidar habercisi' gördüğü Bursalı sayısındaki çokluk da pay sahibiymiş.
Meydanda, bir reklam panosu üstünde Atatürk, Türkeş ve Bahçeli posterleri asılıydı ve Bahçeli'nin posterinin tam altında reklamın 'lokum tadında' ifadesi okunuyordu. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Başbakan Davutoğlu'nu eleştirip, yolsuzluk, hırsızlık vurgusu yaptıkça kalabalık da o tadı alır gibiydi.
'17/25 Erdoğan', 'Kumandalı Davutoğlu' dedikçe; Damat Ferit benzetmeleri yaptıkça; yolsuzluk ve rüşvet bataklığına saplanmışların, kasacıların, kutucuların varlığından, kaçak saraydaki pahalı tabaklardan tıka basa yenen yemeklerden söz ettikçe alan, bir köşeden diğerine dalgalandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ankara'nın gelişmesi üzerine 02 Aralık 2015 | 379 Okunma İlk iş AB çıpasını güçlendirilmek 30 Kasım 2015 | 148 Okunma Kılıçdaroğlu istemedikçe değişim olmaz 25 Kasım 2015 | 399 Okunma Türkiye'nin risk ve şansları 23 Kasım 2015 | 290 Okunma Ankara Garı ile Rus uçağını unutanlar 18 Kasım 2015 | 665 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar