Aday listeleri şekillenirken

HANGİ partinin milletvekili listesini nasıl oluşturduğunu yazıp çizdik. Yarın saat 17.00'de o listeler açığa çıkınca da verilen mesajları, toplumdaki yankılarını değerlendireceğiz.AKP listesinde...

HANGİ partinin milletvekili listesini nasıl oluşturduğunu yazıp çizdik.

Yarın saat 17.00'de o listeler açığa çıkınca da verilen mesajları, toplumdaki yankılarını değerlendireceğiz.
AKP listesinde beklentileri aşacak bir sürpriz beklememeli, sadece Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun vurduğu damganın ne düzeyde kaldığına bakmalı.
MHP'de merak edilen; kadınların sayısı, AKP seçmenine sıcak gelecek isimlerle BBP veya SP ile işbirliğini çağrıştıran adayların olup olmayacağı ile sınırlı.
HDP'nin sürpriz bir liste ile çıkması bekleniyor, ama daha önemlisi o isimlerin Türkiye'nin tümüne hangi ölçüde hitap edeceğidir.

CHP'DE OLACAK VE OLMAYACAKLAR

CHP önseçimle diğer partilere fark attı; yarın ekleyeceği kontenjan adayları ile de 'Türkiye'yi yönetecek kadrom tamam' demeye getirecek.
CHP'nin listesi de çok merak ediliyor, ama büyük bir sürpriz beklemediğimizi ifade ederek birkaç noktada izlenim aktarmakla yetinelim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ankara'nın gelişmesi üzerine 02 Aralık 2015 | 379 Okunma İlk iş AB çıpasını güçlendirilmek 30 Kasım 2015 | 148 Okunma Kılıçdaroğlu istemedikçe değişim olmaz 25 Kasım 2015 | 399 Okunma Türkiye'nin risk ve şansları 23 Kasım 2015 | 290 Okunma Ankara Garı ile Rus uçağını unutanlar 18 Kasım 2015 | 665 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar