Kayınvalide suyu, Şahsiyet, erkekler ve pek alakasız Travis!

TRAVIS’İN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNEŞarkıların anısı, kokusu, sizi bir yerden bir yere alıp götüren bir yanı mutlaka vardır. Hani böyle bir şarkı vardır ki, onu dinlediğiniz an, o güzel anlardan...

TRAVIS’İN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE

Şarkıların anısı, kokusu, sizi bir yerden bir yere alıp götüren bir yanı mutlaka vardır. Hani böyle bir şarkı vardır ki, onu dinlediğiniz an, o güzel anlardan birine mutlaka gidersiniz. Bazen, sırf o ana gitmek için o şarkıyı dinlersiniz. Heyhat! Kim derdi ki benim bir yazıya bu kadar ciddi bir giriş yapacağımız. Ben bile demezdim… Ama yoğun hisler içerisindeyim sevgili okuyucu. Benim için çok özel ekiplerden biri olan canımız, kanımız, Travis’imiz, Garanti Caz Yeşili kapsamında, Zorlu PSM’de benimle buluştu. Evet benimle buluştu, bu konseri çok özelime aldım çünkü Travis benim için hayli özel. Yukarıda bahsettiğim o ‘Bir şarkıyla geçmişe ışınlanan, Doctor Who misali’ olan kişilerden biriyim, Travis ile. Hani şimdi diyeceksiniz biliyorum ‘Senin daha yaşın kaç, başın kaç nereye ışınlanıyorsun sen!’ Deyiniz efendim haklısınız, ama o işler öyle olmuyor işte. Canım okuyucu daha fazla birbirimizin kalbini kırmadan, benim için sayılı özel müzik gruplardan biri olan Travis konserinin bir iki küçük ayrıntısına değineyim (bütün konseri yazdı.) Sonra bol bol gıybet yaparız.

KONSERE ŞEMSİYE İLE GELEN KOCA YÜREKLİYE SEVGİLER

İskoç grup Travis, Garanti Caz Yeşili kapsamına, 8 Haziran’da Zorlu Ana Tiyatro’da, en sevilen şarkılarını seslendirdi… Bu giriş bana yine yakışmadı. ‘TRAVISS GELDİİİİ TRAVISSS HEHEYTTT’ Şimdi yeniden başlıyoruz… Aranızda katılamayıp, depresyona giren varsa, yapacak bir şeyim yok üzgünüm. Burada biraz bahsedebilirim ama.

Daha lisedeyken falan kendilerini çok sever, çok dinlerdim. Bu geleneğim hala devam eder. Hep derdim, hep diyorum ‘Why Does It Always Rain On Me? (Yağmur neden hep benim üzerime yağıyor?’ Murphy Kanunları’nın fiziksel sureti olarak. Cevabını bulamadım ama, benim gibi cevabını arayan ve konsere gelen, hatta gelirken yanında her ihtimale karşı şemsiye getiren o koca yürekliyi buradan selamlıyorum. Ama söyleyeyim canım okuyucu, o da beni gibi o yağan yağmurun nedenini, bu konserde de bulamamıştır.

Ve evet, artık duymuşsunuzdur, ki duymayanı dövüyorlar. Travis, ‘Dağlar Dağlar’ı söyledi. Hoş bir andı kabul ediyorum. Türkiye’ye konsere gelmeye çekinenlere inat, bir de gelip bizden bir şarkı söylemeleri, gönülçelenlikleri, bıcırıklıkları ve ve ve Fran Healy’nin kilti… Yani sevin veya sevmeyin ya da hiç haberiniz bile olmasın Travis’ten… Onlar gibisi gelmiyor yahu. Ya da bana mı öyle geliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gudubetliğin tarihi ve kadın manifestosu! 31 Temmuz 2018 | 256 Okunma Hangi dünyanın, 2018 Dünya Kupası bu cicim! 30 Haziran 2018 | 144 Okunma Kayınvalide suyu, Şahsiyet, erkekler ve pek alakasız Travis! 12 Haziran 2018 | 177 Okunma Kırmızı halı: İçimiz dışımız bir 'Met' oldu ki sormayın 10 Mayıs 2018 | 163 Okunma Kımıldarken çaldıkların yüzünden dökülüyor cicim dikkat! 22 Şubat 2018 | 171 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar