Yıldızını modayla parlatıyor

İstanbul etkinliği bol, yoğun bir haftaya uyanıyor. 15. İstanbul Bienali, Contemporary İstanbul, Sabancı Müzesi’ndeki Ai Weiwei ve Mercedes Benz Fashion Week (MBFWI).Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 10. sezonu...

İstanbul etkinliği bol, yoğun bir haftaya uyanıyor. 15. İstanbul Bienali, Contemporary İstanbul, Sabancı Müzesi’ndeki Ai Weiwei ve Mercedes Benz Fashion Week (MBFWI).
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 10. sezonu, yarından başlayarak 15 Eylül’e kadar Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM)’nde gerçekleşecek. Marka ve tasarımcıların İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonlarını sergileyecekleri hafta davetlilere yine heyecan verici bir moda haftası deneyimi yaşatacak.

Trendler konuşulacak

Hafta kapsamında; Arzu Kaprol, Atıl Kutoğlu, Bashagues, Çiğdem Akın, DB Berdan, Dice Kayek, Emre Erdemoğlu, Giovane Gentile, Mehmet Korkmaz, Mehtal Elaidi, Mert Erkan, Miin By Kadir Kılıç, Murat Aytulum, Naz By Rufat İsmayil, New Gen, Özgür Masur, Özlem Süer, Rashid By Raşit Bağzıbağlı, Şiyan Akboğa, Sudietuz, Ümit Kutluk, Zeynep Tosun, AGA gibi önemli tasarımcılar ve markalar koleksiyonlarını sergileyecek.

Fashion Week İstanbul’un ana sponsoru Mercedes-Benz’in Otomobil Grubu Direktörü Şükrü Bekdikhan ve markanın bu sene desteklediği tasarımcı Başak Cankeş sorularımı yanıtladı.

Çok özel bir proje

Bu yıl aynı zamanda MBFWI’nin 10. yılını kutluyorsunuz...

Bu sezon bizim için özel bir anlama sahip. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un onuncu sezonunu karşılamanın heyecanı içindeyiz. MBFWI, Türk tasarımcıları ve moda sektörünün yetenekli isimlerini hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada destekliyor. Bu sezon, bugüne kadar desteklediğimiz tasarımcıların katılımıyla 10. sezonu çok özel bir proje ile kutlayacağız.

Bugüne kadar Mercedes-Benz’in destekleyerek defile ve enstalasyonlarını sunduğu tasarımcılar Özlem Kaya, Zeynep Tosun, Gül Ağış (Lug Von Siga), Hande Çokrak (Maid in Love), Gülçin Çengel, Mehtap Elaidi, Bahar Korçan, DB Berdan ve Başak Cankeş (Bashaques), Mercedes-Benz’in ikonik yıldızını kendi tasarım anlayışları doğrultusunda yorumladılar ve ortaya moda ile otomobilin tasarım ortak paydasında buluştuğu, yaratıcı 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halkbank’tan kadın girişimcilere 20 milyar TL’lik finansman 24 Aralık 2023 | 70 Okunma Hayat Holding ve Hacettepe depremzedeler için buluştu 17 Aralık 2023 | 72 Okunma 9 şehre Gault ve Millau şapkası 10 Aralık 2023 | 63 Okunma Saran, 25’inci spor salonunu Şırnak’ta açtı 03 Aralık 2023 | 108 Okunma Suna’nın Kızları deprem bölgesinde 26 Kasım 2023 | 70 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar