TİKAD MELEK OLDU

TİKAD, kadın girişimcilerin şirketlerine bir melek yatırımcıgibi ortak olacak TİKAD Yatırım’ı kurdu. Kadın girişimcileri ise şirketlerine sermaye girmesinden çok, ülkenin önde gelen iş...

TİKAD, kadın girişimcilerin şirketlerine bir melek yatırımcı
gibi ortak olacak TİKAD Yatırım’ı kurdu. Kadın girişimcileri ise şirketlerine sermaye girmesinden çok, ülkenin önde gelen iş insanlarının network’ünden ve deneyiminden yararlanacak olmak heyecanlandırıyor.

Çalışan kadın, güçlü ekonomi, güçlü Türkiye demek. Bugüne kadar kamuda ve özel sektörde kadın istihdamı, kadının iş hayatına kazandırılması ve karar mekanizmalarında yer alması için önemli çalışmalar yapıldı. Ancak, Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD), kadın işletmelerine el veren, büyümelerine destek olacak, bugüne kadar benzeri görülmemiş bir finansal destek modeliyle iş hayatında yeni bir akımın öncüsü olmaya hazırlanıyor.  

TİKAD’ın kurduğu TİKAD Yatırım AŞ, kadın işletmelerinin stratejik iş birlikleriyle büyümesine katkıda bulunacak, 2 milyon TL’lik özel bir fon oluşturdu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halkbank’tan kadın girişimcilere 20 milyar TL’lik finansman 24 Aralık 2023 | 69 Okunma Hayat Holding ve Hacettepe depremzedeler için buluştu 17 Aralık 2023 | 68 Okunma 9 şehre Gault ve Millau şapkası 10 Aralık 2023 | 56 Okunma Saran, 25’inci spor salonunu Şırnak’ta açtı 03 Aralık 2023 | 104 Okunma Suna’nın Kızları deprem bölgesinde 26 Kasım 2023 | 67 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar