Mustafa Koç’un anısı ‘vazgeçmeyenler’de

Hayatı boyunca, “Vazgeçmeyin” şiarıyla gençlere örnek olan Mustafa Koç adına verilen ilk ödüller, başarıyı dirençle yakalamış iki sporcunun ellerinde yükseldi.Bir insanı tanıyan son...

Hayatı boyunca, “Vazgeçmeyin” şiarıyla gençlere örnek olan Mustafa Koç adına verilen ilk ödüller, başarıyı dirençle yakalamış iki sporcunun ellerinde yükseldi.

Bir insanı tanıyan son insan ölene kadar o insan yaşarmış... Önceki gece Mustafa Koç anısına oluşturulan spor ödülleri töreninde Caroline Koç’u dinlerken bu söz geliyor aklıma. Cenazesine yüz binlerin aktığı Mustafa Koç öyle güzel yaşatılıyor ki yokluğunda da dokunduğu hayatlarla sonsuza kadar yaşayacak.

Ödüle layık görülen milli sporcu Gizem Girişmen’in dediği gibi: “Asıl başarı hayatlara dokunmaktır. Ben de Mustafa Koç gibi hayatlara dokunmak istiyorum.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halkbank’tan kadın girişimcilere 20 milyar TL’lik finansman 24 Aralık 2023 | 70 Okunma Hayat Holding ve Hacettepe depremzedeler için buluştu 17 Aralık 2023 | 71 Okunma 9 şehre Gault ve Millau şapkası 10 Aralık 2023 | 62 Okunma Saran, 25’inci spor salonunu Şırnak’ta açtı 03 Aralık 2023 | 108 Okunma Suna’nın Kızları deprem bölgesinde 26 Kasım 2023 | 70 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar