İş dünyası golf aşkıyla ev alıyor

Bodrum'da, Regnum Golf&Country projesi kapsamında inşa ettikleri 55 villayı, kimsenin ev almak istemediği bir ortamda ağırlıkla Türk işadamlarına sattıklarını söyleyen Nurten ve Fikret Öztürk, "Bu bizim...

Bodrum'da, Regnum Golf&Country projesi kapsamında inşa ettikleri 55 villayı, kimsenin ev almak istemediği bir ortamda ağırlıkla Türk işadamlarına sattıklarını söyleyen Nurten ve Fikret Öztürk, "Bu bizim çılgın projemiz" dedi 

Türkiye’nin 21’inci golf sahası geçtiğimiz hafta sonunda Regnum imzasıyla Bodrum’da açıldı. Öztürk Şirketler Grubu’nun gayrimenkul firması Regnum tarafından hayata geçirilen proje sadece golf sahası değil, tamamlandığında 300’e yakın villadan oluşacak bir yaşam merkezi olacak.

Türkiye’nin 21’inci golf sahası geçtiğimiz hafta sonunda Regnum imzasıyla Bodrum’da açıldı. Öztürk Şirketler Grubu’nun gayrimenkul firması Regnum tarafından hayata geçirilen proje sadece golf sahası değil, tamamlandığında 300’e yakın villadan oluşacak bir yaşam merkezi olacak.

Yaşam merkezinde yapımı tamamlanan 55 villa satıldı. Regnum Golf&Country Bodrum’un açılış töreni, üç gün süren Fikret Öztürk Başkanlık Turnuvası ile birleştirilerek yapıldı. Türkiye’nin en büyük golf organizasyonuna imza attıklarını belirten Regnum Onursal Başkanı, Öztürk Grup ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, yatırımın detaylarını anlattı.

BAŞKAN KOCADON İKNA ETTİ

Regnum Golf&Country Bodrum’un yatırım hikayesinin 15 yıl önce bireysel olarak golfe merak sarmasıyla başladığını anlatan Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Burada Florida ve golfle öne çıkan diğer bölgelerdeki konseptten etkilendik. Oralara gider, neden bizde de olmadığını düşünürdük. Bodrum’da bu araziyi görünce aynı konsepti burada hayata geçirmeye karar verdik.

Burası 1500 dönümlük bir alan. Yaklaşık 1.000 mülk sahibinden arazi aldık. Birtakım zorluklar nedeniyle yatırımdan vazgeçmiştim ama sonra Belediye Başkanı Mehmet Kocadon devam etmem için beni ikna etti.”

80 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Projeye 60 milyonu bina ve golf sahasına ait olmakla birlikte toplam 80 milyon euro yatırım yaptıklarını vurgulayan Öztürk, bunun aynı zamanda Bodrum için de katma değer yaratacağını ifade etti.

Öztürk, “Bodrum’da bir değil 3-4 golf sahası olsa ve her biri için 100 kişi gelse, onlar Bodrum akşamlarına çıksa bölge ekonomisine ciddi katkı sağlar. Bizim projemizden de genellikle çevremizdeki insanlar, yurtdışında yaşayan Türkler ev satın aldı. Gelir düzeyi yüksek bir kitleden bahsediyoruz” dedi.

WELLNESS OTELİ DE YAPILACAK

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halkbank’tan kadın girişimcilere 20 milyar TL’lik finansman 24 Aralık 2023 | 70 Okunma Hayat Holding ve Hacettepe depremzedeler için buluştu 17 Aralık 2023 | 72 Okunma 9 şehre Gault ve Millau şapkası 10 Aralık 2023 | 63 Okunma Saran, 25’inci spor salonunu Şırnak’ta açtı 03 Aralık 2023 | 108 Okunma Suna’nın Kızları deprem bölgesinde 26 Kasım 2023 | 70 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar