Erdoğan Demirören basının ufkunu genişletti

Çok yönlü kişiliğiyle iş dünyasında yol gösterici olan Erdoğan Demirören, birlikte çalıştığı gazetecilerin de ufkunu açtı. Evet uzmanlığa çok değer verirdi ancak gazetecileri...

Çok yönlü kişiliğiyle iş dünyasında yol gösterici olan Erdoğan Demirören, birlikte çalıştığı gazetecilerin de ufkunu açtı. Evet uzmanlığa çok değer verirdi ancak gazetecileri hayatın her alanında yazmaları için teşvik ederdi.

Türk sanayisinin duayen isimlerinden patronumuz Erdoğan Demirören'i ebediyete uğurladık. Ailesinin ve hepimizin başı sağ olsun. Erdoğan Demirören'in cenaze töreni siyaset, kültür-sanat, spor camialarını buluşturdu. İş dünyası, sanat, cemiyet, spor dünyasının önde gelen isimleri dün Fatih Camii'ndeydi, O'na karşı son görevlerini yerine getirdiler.

Fatih Camii'nin avlusunda namaz için cemaatin saf tutmasını beklerken, Erdoğan Demirören'in bu insanların hayatlarına tek tek dokunuşunu düşündüm. Çünkü O, çok yönlü kişiliğiyle ve zorlukların imbiğinden süzdüğü deneyimleriyle herkese yol gösterirdi. Bilgisini aktarır, gustosu ile zenginleştirirdi... Kısacası O, ufuk açan bir insandı. Her karşılaşmamızda, "Kızım sanat yaz, kent haberleri yaz" nasihatıyla sınırlı bir alanda kalmamam gerektiğini telkin ederdi bana. Elbette uzmanlığa çok önem verirdi ancak O'na göre gazeteci, hayatın her alanında etkin olmalıydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halkbank’tan kadın girişimcilere 20 milyar TL’lik finansman 24 Aralık 2023 | 70 Okunma Hayat Holding ve Hacettepe depremzedeler için buluştu 17 Aralık 2023 | 72 Okunma 9 şehre Gault ve Millau şapkası 10 Aralık 2023 | 63 Okunma Saran, 25’inci spor salonunu Şırnak’ta açtı 03 Aralık 2023 | 108 Okunma Suna’nın Kızları deprem bölgesinde 26 Kasım 2023 | 70 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar