Defilelerde de ‘eşitlik’ istiyoruz!

Neredeyse her mekânının sahibi gibi davranan erkekler, defile denilince birden ortadan yok oluyor. Buradan çağrı yapıyorum: Türk erkekleri lütfen defileleri takip edin, biraz feyz alın.

 Ve de gözümüzü tırmalayan ‘tarzınıza’ bir çeki düzen verin

Türkiye’de bazı mekânlar kadınlar bazıları ise erkekler için yaratılmış sanki. Son yıllarda maçlara giden kadınların sayısı artsa da stadyumlara gittiğinizde sadece erkekleri görüyorsunuz. Defilelere gittiğinizde ise kadınlar! Modayla ilgili etkinliklerde dahi erkekleri çok az görüyoruz.

Bunun cezasını da en çok onlar çekiyor! Kabul edelim Türk erkeği iyi giyinmiyor. Bırakın şıklığı, renk uyumunu, stili bir yana, erkeklerimizin pantolon paça boyları yerlerde sürünüyor, kol boyları ise paçayla yarışıyor! Rahatlık adı altında giyilen tişörtler, jean’ler pek bir fena! Kırmızı halı etkinliklerinde bile erkeklerimiz dökülüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halkbank’tan kadın girişimcilere 20 milyar TL’lik finansman 24 Aralık 2023 | 70 Okunma Hayat Holding ve Hacettepe depremzedeler için buluştu 17 Aralık 2023 | 71 Okunma 9 şehre Gault ve Millau şapkası 10 Aralık 2023 | 61 Okunma Saran, 25’inci spor salonunu Şırnak’ta açtı 03 Aralık 2023 | 108 Okunma Suna’nın Kızları deprem bölgesinde 26 Kasım 2023 | 70 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar