Bayram bize geldi 'komşu' uzaktan baktı

Beyaz yakalının tatil düşü Yunan adaları, 5.5 liraya dayanan euro ile suya düştü! Ne varsa bizde var, diyen tatilciler bayramda Bodrum, Alaçatı'ya koştu. Turizm coştu, esnaf sevindi ama metropol insanları gittikleri yerlere...

Beyaz yakalının tatil düşü Yunan adaları, 5.5 liraya dayanan euro ile suya düştü! Ne varsa bizde var, diyen tatilciler bayramda Bodrum, Alaçatı'ya koştu. Turizm coştu, esnaf sevindi ama metropol insanları gittikleri yerlere yoğunluğu, trafiği ve stresi taşıdı.

Son 10 yıldır herhalde hiçbir bayramda bu kadar biz bize olmadık. Ege'nin karşı yakası bayramdaki birlik bütünlüğümüze, bir aradalığımıza bakakaldı, yolumuzu gözler oldu. Ancak arife ile birlikte dört günlük tatil boyunca kimse adımını 'komşuya' atmadı desem yeridir.

Efendim, bayramı Bodrum'da karşılayanlar arasındaydım. Tanıdığım, tanımadığım kim varsa Bodrum'daydı. 5 yıldızlısından, yıldızsızına tüm oteller doluydu. Otel sahiplerinin cakasından geçilmiyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halkbank’tan kadın girişimcilere 20 milyar TL’lik finansman 24 Aralık 2023 | 68 Okunma Hayat Holding ve Hacettepe depremzedeler için buluştu 17 Aralık 2023 | 67 Okunma 9 şehre Gault ve Millau şapkası 10 Aralık 2023 | 56 Okunma Saran, 25’inci spor salonunu Şırnak’ta açtı 03 Aralık 2023 | 104 Okunma Suna’nın Kızları deprem bölgesinde 26 Kasım 2023 | 67 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar