Karaköy’de son gala!

İstanbul’da kurumsallaşan, insanların tüm kodlarına riayet ettikleri etkinliklerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Onlardan birisidir Gala Modern davetleri. Katılımcıları aylar öncesinden tatlı bir...

İstanbul’da kurumsallaşan, insanların tüm kodlarına riayet ettikleri etkinliklerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Onlardan birisidir Gala Modern davetleri. Katılımcıları aylar öncesinden tatlı bir telaş alır. ‘Ne giyeceğim, o geceye kadar kaç kilo verebilirim?’ kaygısı yaşatır. 

Beymen gibi lüks markalarda kim hangi kıyafeti aldının çetelesi tutulur, pişti olunmasın diye satış temsilcileri ciddi efor harcar. Ama endişeli sanatseverler için kıymetli bir strestir bu.

Gece gelip kırmızı halılar serildiğinde hakikaten İstanbul’un tüm kalburüstü kesimi oradadır.

Ancak stres bitmez; gecede sandalye alanlarla, koca masayı alanlar arasında yaşanır bu kez rekabet. Sandalye alanlar, gecenin geliriyle yapılanları görünce, eşine neden masa almadığı serzenişinde bulunur. Kıymetli bir serzeniştir bu da; çünkü sandalye, masa, eser satışları ve bağışlarla öğrenciler okuyor. Gala hazırlıklarını konuşmak için İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, Gala Modern Komite Üyeleri Esra Ekmekçi, Okşan Sanön ile gecenin bu yıl ki destekçisi Emaar Square’ın CEO’su Cenk Arson ve Kıdemli Pazarlama ve Satış Direktörü Arzu Uludağ ile Emaar’da buluştuk. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Halkbank’tan kadın girişimcilere 20 milyar TL’lik finansman 24 Aralık 2023 | 69 Okunma Hayat Holding ve Hacettepe depremzedeler için buluştu 17 Aralık 2023 | 68 Okunma 9 şehre Gault ve Millau şapkası 10 Aralık 2023 | 56 Okunma Saran, 25’inci spor salonunu Şırnak’ta açtı 03 Aralık 2023 | 104 Okunma Suna’nın Kızları deprem bölgesinde 26 Kasım 2023 | 67 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar