Dünürünüze sorun

Ne yazık ki… Sadece AKP değil… Kamuoyu da ne olduğunu tam bilmiyor! AKP, FETÖ darbesini unut­tu; gündeminde sadece 21 yıl önceki 28 Şubat var… Ama… Davayla ilgili bildik­leri tek gerçek yok.–...

Ne yazık ki…
Sadece AKP değil…
Kamuoyu da ne olduğunu tam bilmiyor!
AKP, FETÖ darbesini unut­tu; gündeminde sadece 21 yıl önceki 28 Şubat var…
Ama… Davayla ilgili bildik­leri tek gerçek yok.
– “Askerlerimiz or­dudan atıldı” diyorlar; atılanlar FETÖ mensubu subay-astsubaylar!
– “Türbanlı bacıları­mız üniversiteye sokul­madı” diyorlar; “yasak” kararını 1989 yılında veren Anayasa Mahkemesi!
– “Tankları yürüttüler” diyorlar; yıllardır Akıncı’ya giden tankların, o sene fiziki şartlar sebebiyle Sincan’dan geçmek zorunda kaldığı belgelerle ispatlandı.
– “Binlerce insanı fişlediler” diyorlar; bunu yapan askerler değil MİT ve Emniyet. Zaten Genelkur­may’ın bunu yapacak birimi yok. 28 Şubat Davası’nda yargılanan MİT ve Emniyet yöneticileri bulunmuyor!
– “Deliller var” diyor­lar; tek bir ıslak imzalı belge yok. “Belge” de­nen fotokopileri ve üzerin­de tahribat yapılan CD’leri getiren kişi firari FETÖ elemanı.
– “Provokasyonlar yapıldı” diyorlar; Müslüm Gündüz, Fadime Şahin, Ali Kalkancı gibi şahısların TSK tarafından kullanıldığı iddia­ları uydurma çıktı. Bu isimler 28 Şubat’tan dört yıl önce medyaya çıkıp haber olmuş­lardı.
– “Yurtdışındaki aka­demisyenler zorla yurda çağrıldı” diyorlar; bunun 28 Şubat’la ilgisi yok. Milli Eğitim Bakanlığı, Cumhur­başkanlığı Genel Sekreterliği ve Başbakanlık Güvenlik İşleri Başkanlığı’nın ayrı ayrı yazıları dahilinde çağrılmış­lardı.
– “Adaletli yargılama yapılıyor” diyorlar; soruş­turmayı yürüten, ilk ifadeleri alan, iddianameyi hazırlayan ve yargılayan; polisler-savcı­lar-hakimler FETÖ mensubu çıktı. Keza… Genelkurmay Adli Müşaviri Muharrem Köse de FETÖ’den tutuklu…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nakşibendi ayrılık 19 Nisan 2024 | 7.151 Okunma Bayram yazısı 09 Nisan 2024 | 234 Okunma Dükkanı kaybetmek 05 Nisan 2024 | 1.111 Okunma Aman dikkat 04 Nisan 2024 | 1.506 Okunma CHP’ye ev ödevi 03 Nisan 2024 | 1.535 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar