Don Kişot

Gerek Balyoz… Gerek Ergenekon… Gerek Odatv vd… Soruşturmalarında, yargı­lamalarında yaşananlar kimi zaman tekrarlanıyor. FETÖ kumpası sonucu ce­zaevine atılan Deniz Kuvvet­leri’nin efsanevi komutanı emekli...

Gerek Balyoz…
Gerek Ergenekon…
Gerek Odatv vd…
Soruşturmalarında, yargı­lamalarında yaşananlar kimi zaman tekrarlanıyor.
FETÖ kumpası sonucu ce­zaevine atılan Deniz Kuvvet­leri’nin efsanevi komutanı emekli Oramiral Özden Örnek toprağa verildi.
Kumpasın kalemleri kimi yandaşlar hemen şunu yazdı:
– Özden Örnek’i muhafaza­karlar değil, ulusalcılar he­def yaptı!
– Ulusalcılar, malum günlük­lerden ötürü Özden Örnek’e ağır hakaretler yaptı!
Bir oğlu Burak Öz­den “Çalık Holding’te çalışıyor” ve diğer oğlu Tolga Örnek’in filmine Çalık Holding sponsor olduğu için ulusalcılar demediklerini bırakmadı!
“Küçük Alçı” şunu yazdı:
“Bugün kritik soru şu: Bu günlüklerin ne kadarı orijinal, ne kadarı FETÖ fabrikasyonu? Bir kısmının FETÖ fabrikasyonu olduğu şüphesiz ama bir dönemin Başbakanları ve Genelkur­may Başkanı tarafından teyit edilen kısımları da çok fazla. Şu an toplumun çoğunluğu FETÖ’den nefret ediyorsa bu­nun sebebi bu örgütün, temiz ve dürüst şekilde yargı­lansa darbeciliği ortaya çıkacak kimileri hakkında bile fabrikasyon belge uy­durması ve onları kurtar­masıdır. İşte çok önemli bir belge olan bu günlükleri bile tahrif ederek askeri vesayete hizmet etti ve Türkiye’nin önünü tıkadı FETÖ.”
Dediklerinizi duyar gibiyim:
Buna yanıt verilir mi?
Verilir…
Fakat FETÖ kumpaslarının hedefinin MİLGEM gibi sa­vunma sanayi vs. olduğu konularına girmeyeceğim. Bir “ruh çözümleme­si” yapmaya çalışacağım:

Gerçek değil kurmaca Olanı değil…
Görmek istediğini görmeyi yeğleyen…
“Don Kişotluk yapma durumu” diye nitelendi...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nakşibendi ayrılık 19 Nisan 2024 | 5.439 Okunma Bayram yazısı 09 Nisan 2024 | 233 Okunma Dükkanı kaybetmek 05 Nisan 2024 | 1.109 Okunma Aman dikkat 04 Nisan 2024 | 1.502 Okunma CHP’ye ev ödevi 03 Nisan 2024 | 1.532 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar