Almanya'da kritik seçim

AMERİKAN basınının en görkemli ve kıskanılan koltuğu yeni sahibini arıyor: Vanity Fair’in Yayın Yönetmeni Graydon Carter tam 25 seneden sonra istifa edeceğini açıkladı ve ülke medyasında ufak bir...

AMERİKAN basınının en görkemli ve kıskanılan koltuğu yeni sahibini arıyor: Vanity Fair’in Yayın Yönetmeni Graydon Carter tam 25 seneden sonra istifa edeceğini açıkladı ve ülke medyasında ufak bir yer sarsıntısına neden oldu. New York Times birinci sayfadan dev bir haberle duyurdu bu istifayı.

Vanity Fair nasıl şöhretleri yücelten bir dergiyse, yayın yönetmeninin şöhretinin de derginin sayfalarında ağırladığı konuklardan aşağı kalır tarafı yok.

Graydon Carter sadece bir dergi yöneticisi değil, aynı zamanda New York’ta şöhretli isimlerin sık sık uğradığı (ama yemek kalitesi pek beğenilmeyen) üç lokantanın da sahibi. Waverly Inn, Monkey Bar ve Beatrice Inn’de rastgele çok şöhretli birini görmek mümkün. Hollywood’un en ünlü yapımcısı Harvey Weinstein ve haberci Charlie Rose bizzat gördüklerim arasında ilk göze çarpan isimler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alternatifler ne kadar gerçekçi? 12 Ağustos 2018 | 515 Okunma Veda ve teşekkür 05 Temmuz 2018 | 3.913 Okunma Bir seçimi kazanmak ya da bugünler için La Bamba 04 Temmuz 2018 | 4.811 Okunma NATO'nun belirleyici rolü 01 Temmuz 2018 | 174 Okunma NATO 30 Haziran 2018 | 270 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar