Zerrin Özer nasıl bu kadar saf olabildi?

Gündemde şimdi Zerrin Özer’e sorulan bu soru var! Cevabıysa çok basit: Biz kadınlar inanmak istediğimizde öyle şahane inanıyor, her numarayı öyle güzel yiyoruz ki, böyle beceri görülmemiştir!!

Zerrin Özer’in yaşadığı da tam bu.

Sıradan bir magazin olayı olarak bakmayın meseleye, ‘beni ilgilendirmiyor’ demeyin.. Hepimize tokat gibi çarpan, ilişkilere inancımızı bir kez daha sarsan bir hikaye bu. Çok ciddi.

Özetle; iki yıllık ilişki boyunca basında yer almayı istemeyen bir adam var Özer’in hayatında; kendisinden 27 yaş küçük Murat Akıncı. Hiç şüphelenmemiş belli ki; muhtemelen de ‘şöhretimden yararlanmayı düşünmüyor’ diye sevinmiştir bile.

Nikah fotoğrafları yayınlanır yayınlanmaz ise, aynı adamın kendilerini dolandırdığını söyleyen kadınlar çıktı ortaya. Adamın farklı isimler kullandığı, büyük bir dolandırıcı olduğu, hakkında savcılıkta şikayetler olduğuna dair onlarca şey...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 89 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 150 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 145 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 170 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar