Yine Cem Yılmaz izliyoruz bi’ gün...

Yeni gösterisinin haberi duyulur duyulmaz, ortalığı yine heyecan dalgası sardı. Ne de olsa, Türkiye’yi güldüren adam o. Bir klasik. Hatta bir sosyolog bence. Cem Yılmaz’ın 5 yıl aradan sonra yazdığı yeni gösterisinden bahsediyorum:

‘Diamond Elite Platinum Plus’. Kısaca DEPP diyoruz, daha kolay oluyor! Londra’da start verdiği gösteri başladığından beri herkes, ‘Cem Yılmaz’daydık’, ‘Cem’i izledik’ demek için bilet peşinde ama nedense tartışma hiç bitmiyor: Sevdimcilerle sevmedimciler, çok güldümcülerle aman hiç gülmedimciler yarışıyor.

Neymiş 1.5 saat sürekli gülememiş! Bu mudur? O analizler, tespitler, sohbet peki? Cem Yılmaz’la 1.5 saat muhabbet, ne kadar kötü olabilir arkadaşlar? İşte bu merakla cuma akşamı gittim Kıbrıs’ta izledim şovu. Concorde Deluxe Otel’de sahne aldı Yılmaz; “Kıbrıs’a Serdar Ortaç kadar sık gelemiyorum ama güzel yer” diyerek başladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 144 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar