Yeme içme sektörü korona sonrasına hazır mı?

Sağlık Bakanı’nın ve bilim kurulunun art arda açıklamalarından sonra umutlar arttı. Mayıs sonuna doğru kademeli de olsa bir normalleşme öngörülüyor.

En azından eldeki veriler ışığında temenniler bu yönde. Bu açıklamalar en çok da iş yapamaz hale gelen işletme sahiplerini; turizmden yeme içmeye, müzikten sinemaya lokomotif sektörlerin temsilcilerini sevindirdi, epeyce de umutlandırdı.

Peki bu sektörlerde durum ne? Bu sektörlerin önde gelen temsilcileri ne düşünüyor, neler planlıyorlar ve öngörüyorlar? Instagram’da yaptığım canlı röportajlarda sordum, cevapları aldım, buraya da aktarmak istedim… Bugün TURYİD (Turizm, Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği) Başkanı ve İstanbul’un en ünlü restoranlarından Frankie’nin sahibi Kaya Demirer’in anlattıklarını aktarıyorum… Sonraki yazımda; sinema ve müzik sektöründeki öngörüler olacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 144 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar