Taksim için oy ver

Duymayan var mı? İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Planlama Ajansı; Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımlarını oylamaya açtı.

Duymayan var mı? İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Planlama Ajansı; Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımlarını oylamaya açtı. Herkesin TC kimlik numaralarıyla oy verebileceği yarışmada, her meydan için en çok beğenilen tasarım hayata geçirilecek. Bunların içinde en önemlisi Taksim Meydanı elbette... Çok söylendik zamanında; yeşil yok, ağaç yok, beton yığını oldu, ‘dünyanın en ünlü meydanlarına bakın böyle mi?’ diye çok tartıştık. Pek dinleyen olmadı ama şimdi fırsat var.

Taksim Meydanı için üç ayrı proje finale kaldı. istanbulsenin.org adresine girin, finale kalan projeleri inceleyin, en beğendiğinize oy verin. İyi olan kazansın! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 150 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 145 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar