Taksicilerin itirazı var: Biz değil, plaka sahipleri suçlu!

Önceki gün ‘Bi’ memnun edemedik şu taksicilerimizi’ başlıklı bir yazı yazmıştım... Çünkü şikayetleri vardı, Uber konusunda yanlış yaptıklarını söyleyip, korsandan şikayet ediyorlardı.

Haklılardı elbette ama yolcuların şikayetleri de umursanmıyordu. Yani kendi gözlemlerimden yola çıkıp yolcuların tarafından bakan bir yazı yazdım... Ne oldu? Twitter’da saydıran saydırana! Nasıl niteliksiz, nasıl terbiyesizce söylemler, sataşmalar... Anlayacağınız beni yalancı çıkarmadılar!

Neyse ki içlerinden biri son derece şık ve düzeyli bir mail atmış ve sorunun nedenlerini anlatmış... İzin almadığım için ismini yazmadım ama mailini buraya aktarmak gerektiğini düşündüm. Bakın, bazı taksiciler de böyle düşünüyormuş: “Şirin Hanım, İstanbul’da yaşıyorum ve ticari taksi şoförüyüm. Yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız. Yalnız herkesin gözden kaçırdığı bir nokta var. Biz işçiyiz. Ekmeğimizin peşindeyiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 144 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar