Şeyma’nın kitap satışı okur yazarları gerdi!

Yine aynı şey… Sosyal medyaya biri bir taş atıyor, geri kalan onca akıllı da onu çıkarmaya çalışıyor! Sorgusuz sualsiz, dinlemeden araştırmadan bir infial hali.

Haber şu: Güya, Şeyma Subaşı’nın hayat hikayesini anlattığı ve iki-üç hafta önce çıkan ‘Sadece Şeyma’ kitabı, 40 bin satmış, ikinci baskısı çıkıyormuş, Subaşı’nın kitaptan elde ettiği gelir 700 bin TL imiş.

Sosyal medyadaki dalga geçmeleri, hakaretleri, taklitleri, dövünmeleri görmüşsünüzdür zaten, anlatmama gerek yok. Asıl konuşulması gereken de kitap değil bence, onca insanın bu komik PR çalışmasının peşinden sürüklenmesi zaten!

Bir kitaptan bu kadar para kazanıldığını nerede duydunuz gördünüz Allah aşkına? Neyse, ben işi sağlama aldım; Türkiye’nin en büyük yayın evlerinden ve kitap dağıtımcılarından biri olan dostuma açtım sordum. İşte anlattıkları… Kitap halihazırda 20 bin basılmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 86 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 142 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 167 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 133 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar