"Polise versen ne olacak?"

Artık saldıran da, öldüren de bu kafada maalesef! O yüzden de suç işleyen anında Twitter’a sevk ediliyor!! Acı ama gerçek. Daha geçen gün bir kadına tecavüz edip intiharına sebep olan uzman çavuş...

Artık saldıran da, öldüren de bu kafada maalesef! O yüzden de suç işleyen anında Twitter’a sevk ediliyor!! Acı ama gerçek. Daha geçen gün bir kadına tecavüz edip intiharına sebep olan uzman çavuş, sosyal medyada kopan gürültü sayesinde yakalandı. Bu kez de yeni bir trafik magandasının yakalanması için Twitter’da adalet arıyoruz hep birlikte. Saldırganın ismi Muhammad Enes Uysal’mış. Zengin bir fabrikatörün oğlu olduğu iddia ediliyor. Trafikte sırf selektör yaptı diye çakarlı aracıyla yol kesiyor. Adamın aracının camından içeri uzanıp saldırıyor.

Videoya çekildiğini görünce de ‘polise versen ne olacak?’ diye pişkin pişkin gülüyor. Sonra da adamı 6 yerinden bıçaklıyor. Zaten güvendiği bir şeyler olmasa, bu kadar ileri gidebilir mi sizce? Daha önce de trafikte yol kesip kadın/adam fark etmeden tartaklayanlar ‘Twitter Adalet Bakanlığı’ tarafından yakalanmıştı.. Olay sonrası bu kişi için de #MuhammedEnesUysalTutuklansın hashtagleri atılmaya başlandı.

Ben bu yazıyı yazana kadar ses yoktu, şahıs yakalandı mı yakalanmadı mı, güvendiği dağlara karlar yağacak mı göreceğiz. Ama şu kesin: ‘Polise versen ne olacak?’ diyen bir saldırgan, bütün polis teşkilatı için büyük bir kara leke. Umarım buna izin vermezler, bu sözü yemezler.

‘Acaba’lardan bir Demet

Ekonomik ve ekolojik dikim

Habare çok sevindim…. İstanbul’da yol kenarlarındaki yeşil alanlara daha ekonomik ve ekolojik bitkiler dikilecekmiş. Bu sayede hem sudan tasarruf edilecek, hem de yerel üreticiler desteklenecekmiş. TEM’in ya da E-5’in kenarındaki kullanılmayan alanlarda çiçekler, çeşit çeşit bitkiler görüyoruz ya… Evet görüntü çok güzel ama her yıl bu bitkilere ve bakımlarına ne çok paralar gittiğini bilmek de ‘tüh yazık’ dedirtiyor vatandaşa.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 89 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 150 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 145 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 170 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar