Plajda niye balık değil lahmacun yiyoruz?!

Bence güzel soru. Tam şef sorusu! O güzelim sahillerde, plajlarda sürekli lahmacun yiyoruz, tüm yaz lahmacunu konuşuyoruz da balığa neden hiç yüz vermiyoruz? Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya işte buna takmış....

Bence güzel soru. Tam şef sorusu! O güzelim sahillerde, plajlarda sürekli lahmacun yiyoruz, tüm yaz lahmacunu konuşuyoruz da balığa neden hiç yüz vermiyoruz?

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya işte buna takmış. Yeni çıkardığı balık tarifleri kitabını anlatmak için Ayvalık Cunda’da bir yemek verdi Mehmet Şef ve konuya böyle girdi.

Bu kitabın nasıl ortaya çıktığını anlatan bir serzenişti söyledikleri aslında...

● Manisa’nın Salihli ilçesinde ilkokul müdürü Yakup Ateş’in okula ait araziyi buğday ekerek değerlendirmesi ve satışını yapması… Elde ettiği geliri okulun onarımı ve maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için kullanması. İyi ki varsınız Hocam, helal size.

● Enis Arıkan’ın pizza jesti… Reklam yüzü olduğu Dominos’a rica etmiş Enis; bir okulun öğrencilerine 40 tane pizza yollatmış. Çocuklar ilk pizzalarını yemişler. Marka olmak böyle bir şey olmalı, bravo.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 144 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar