Marsık Sanat'tan itiraz var

Bu köşede dün arkadaşım Sinem'in 4 yaşındaki kızını İstanbul Levent’teki bir drama atölyesine götürdüğünü ve orada sekreter Mehtap Hanım ile yaşadığını söylediği...

Bu köşede dün arkadaşım Sinem'in 4 yaşındaki kızını İstanbul Levent’teki bir drama atölyesine götürdüğünü ve orada sekreter Mehtap Hanım ile yaşadığını söylediği olumsuzlukları yazmıştım.

Bugün de olayın muhatabı olan ‘Marsık Çocuk Sanat Merkezi'nin sahipleri Halide-Ümit Karaarslan çiftinin anlattıklarına yer vermek istiyorum...

Ümit Karaarslan şöyle diyor:

"Sinem Hanım ön görüşme için bize geldi. Görüştük. Sonra sekreterin yanına indi. Bu esnada iki çocuk sürekli kanepeden kanepeye atlıyormuş. O sırada birkaç anne de oradaymış. Annelerden birinin ayağındaki alçı yeni çıkmış. Çocuklar oradan oraya zıplarlarken bu annenin bacağına çarpmış.

Sekreter de sesini yükseltip sakin olmaları için uyarmış. Sinem Hanım’ın anlattığı gibi itme, sarsma, odaya kapatma kesinlikle yaşanmıyor. Bunu o anda orada bulunan anneler de doğruluyor. Böyle bir olay olsa, zaten anneler hemen müdahale etmezler miydi?”

‘VELİLER YANIMIZDA’

‘Marsık Çocuk Sanat Merkezi'nin diğer ortağı olan Uzman Pedagog Halide Karaarslan da şunları anlattı: “Sinem Hanım telefonun yüzüne kapatıldığı iddiası ile tekrar merkeze geliyor ve sekreter Mehtap Hanım ile sert bir şekilde tartışıyor.

Mehtap Hanım ‘Telefonu yüzünüze kapatmadım’ deyince de terbiyesizlik ve yalancılıkla suçluyor. Diğer anneler de bu ana tanık.

Avukatımız devrede, Sinem Hanım’a dava açacağız. Bizim tek amacımız çocukların gelişimlerine katkıda bulunmak, merkezden mutlu şekilde ayrılmalarını sağlamak.

Söz konusu olay ve gerçek dışı beyanlar bizi üzdü. Çocuklarını bize emanet eden ailelerin dün çıkan yazı sonrası bizi arayarak destek vermeleri, güven ve inançlarını belirtmeleri ise üzüntümüzü bir nebze olsa da hafifletti.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 89 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 150 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 145 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 170 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar