Karantina sonrası ilk yolculuğum

Üç ay insanlarla temas etmeden, burnunu bile çıkarmadan, hatta market dışında kapalı bir ortama girmeden yaşadıktan sonra… Yolculuk fikri o kadar da kolay olmuyor söyleyeyim. Ama yapmak zorundaydım!

Aile yanına Ankara’ya gitmek istedim ama uçağa binmeye hazır değildim. Uzun süre de olamayabilirim bu arada... Uçakta yolcular arasında boş koltuk bırakılmadığı için, ayrıca güvenlik önlemleri sebebiyle uzun ve meşakkatli olacağını düşündüğümden gözüm yemedi.

Özel araç da olmayınca, geriye tek seçenek kaldı; hızlı tren! İnsanlık için küçük ama benim için büyük bir adım yani. Uçağa o kadar alışmışız ki; yıllardır yüz vermemişiz, akla bile getirmemişiz hızlı treni ama işte resmen kurtarıcım oldu. Ne kadar rötarsız, ne kadar yormadan, ne kadar keyifli bir yolculuk yapmak mümkünmüş meğer.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 144 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar