'İsyaaaaan' şarkısı Halil Sezai'ye gelsin

Her sanatçının söylemek için can attığı ‘İsyan’ şarkısının sahibi Halil Sezai; bir gün ona olan duygularımızı anlatmak için bu şarkıyı kullanacağımızı hiç düşünmüş müdür acaba?

Her sanatçının söylemek için can attığı ‘İsyan’ şarkısının sahibi Halil Sezai; bir gün ona olan duygularımızı anlatmak için bu şarkıyı kullanacağımızı hiç düşünmüş müdür acaba? Sanmam! Ama şu anda tüm Türkiye, Halil Sezai’ye isyan ediyor, burası net! Yaşlı bir adamı tekme tokat dövdüğü için isyandayız hepimiz. Halil Sezai, gürültü yaptıkları için kendilerini ikaz eden yaşlı bir adamın evini basıyor, dövüyor. Adam 67 yaşında. Sosyal medyadaki görüntüleri izlerken resmen utandım. Belli ki alkollü. Kendi de yere düşüyor, ayakta duramıyor. Haklı bir gerekçe değil ama diyelim ki alkolden yapıyor bunları…Yanındaki adamlar ne halt etmeye engel olmuyor?

En çok da onların öylece durmalarına sinir oldum. Siz fedai misiniz ya, kabadayının korumaları mısınız? Ne utanmaz, ne rezil adamlarsınız. En fenası da bu işin bile siyasete alet edilmesi, taraf tutulması, olayın saçma sapan yerlere çekilmesi. Yaşlı bir adam tekme tokat dövülmüş. Döven kişinin cezasını çekmesi gerek, net. Bu kadar! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 144 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar