İncinmiş yüreğine sağlık Beren Saat!

Beren Saat sosyal medya üzerinden mesajlara devam ediyor; belli ki tüm o ‘neler oluyor’ sorularına karşılık kendini, ruh halini anlatmak, içini dökmek istiyor. Eşi Kenan Doğulu’nun doğum günü vesilesiyle bir paylaşım yaptı biliyorsunuz.

Mehmet Coşkundeniz de onun yazdıklarının kodlarını bize çok güzel özetledi dünkü POSTA’da. Eşine “Masumiyetini kaybettin” diye seslenirken ihaneti, “Sen tabii ki yeni şarkılar yazacaksın” derken ayrılığı kast ediyordu anlaşılan o ki.

Ben de bu paylaşımın yansımalarına bakayım istedim; Beren Saat önceki akşam Twitter gündeminde en çok konuşulan konu başlığıydı. Yani TT olmuştu! Bu konuda yazanların çoğu Beren Saat’in derinliğini, nezaketini, duygusallığını ve ne kadar sağlam bir kadın olduğunun altını çiziyordu.

Gerçekten de yazdıklarında öyle derin anlamlar var ki… “Her damla gözyaşıma ziyadesiyle değdin” cümlesiyle aşkı, kırgınlığı, üzüntüyü, gidişi bu kadar mı özet, bu kadar güzel, bu kadar mı naif anlatır insan? Ama o kadar da güçlü bir duruş bu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 144 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar