Girişim hayaline para

Üniversiteli öğrencilerimizin girişimcilik cesaretini iş planlarıyla hayata geçiren ‘Hayal Edin Gerçekleştirelim’ platformunu duymayan öğrencimiz kalmasın.Sekizinci yılına giren, gençlerimizin beyinlerine...

Üniversiteli öğrencilerimizin girişimcilik cesaretini iş planlarıyla hayata geçiren ‘Hayal Edin Gerçekleştirelim’ platformunu duymayan öğrencimiz kalmasın.

Sekizinci yılına giren, gençlerimizin beyinlerine ve seslerine kulak veren, üstüne de para veren sosyal inovasyon proje fikirleri yarışması ‘Hayal Edin Gerçekleştirelim’in başından beri jüri üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu tip fırsatları ülkemizdeki tüm gençlere duyurmak hepimizin sorumluluğu. İşte bu sene kazananlar ve kazanma kriterleri.

FİKİRLER GERÇEK OLUYOR

Kredi Kayıt Bürosu (KKB), ‘İyi bir fikir, her şeyi değiştirir’ diyor ve üniversiteli gençlerin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmesi, toplumsal ihtiyaçları fark etmeleri için yenilikçi fikirlerini gerçeğe dönüştürüyor. Bu sene; tarım, sağlık ve finansal teknolojiler kategorilerinde, Türkiye genelinde 64 farklı üniversiteden yaklaşık 700 proje kıyasıya yarıştı.

8 SENE ÖNCE BAŞLADI

Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdür Vekili Veysel Sunman, yarışmanın gelişimini şöyle anlatıyor: “KKB olarak, ‘Hayal Edin Gerçekleştirelim’ ile 8 sene önce; üniversiteli gençlerle birlikte; çağdaş, yaratıcı ve kendisine olduğu kadar topluma da değer katmayı hedefleyen bir platform oluşturmak amacıyla yola çıktık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 86 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 142 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 167 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 134 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar