Dram gibi dram!

Nuri Bilge Ceylan, geçen bir röportajında itiraf etmişti… “Çocuklarım yüzünden pek çok Marvel filmi izlemek zorunda kaldım, bu da benim cezam!”

Ve eklemişti: “Çocuklarımın hayatlarının bu evresinde benim fimlerimi sevmelerini beklemiyorum!”

Okurken gülümsemiş, dram gibi dram demiştim.

Malum Marvel filmleri süper kahraman hikayeleri anlatan, fantastik Hollywood filmleri. Ama işte baba olmak böyle bir şey; yeri geliyor Marvel filmleri izliyorsunuz. Ceza gibi!

Geçen gün de Mahsun Kırmızıgül, kızı Lavin’le Edis konseri izlemiş Açıkhava’da. Lavin, Edis hayranıymış, Edis de onları konserinde ağırlamış. Kızı olmasa, yılların arabesk sanatçısı Mahsun Kırmızıgül’ün Edis konserinde işi ne? Yanlış anlaşılmasın, Edis son yılların en parlak yıldızı ama gençler dinliyor onu. Ayrıca tarzları da epey farklı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 144 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar