Dillerimi hakim bey, bağlasan durmaz!

Herkes yazdı, çizdi, öfkesini kustu. Ben de iki kelime etmesem, öfkemi kusmasam, şuracığa içimi dökmesem olmaz. Bu mu gerçekten?!! Adalet bu mu? 7 yaşındaki bir kız çocuğu ve 10 yaşındaki abisi tacize...

Herkes yazdı, çizdi, öfkesini kustu. Ben de iki kelime etmesem, öfkemi kusmasam, şuracığa içimi dökmesem olmaz. Bu mu gerçekten?!! Adalet bu mu? 7 yaşındaki bir kız çocuğu ve 10 yaşındaki abisi tacize uğruyor. Sonra bu iddialar Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi’nde inceleniyor. Çocuklar yaşadıklarını çizerek anlatmak zorunda kalıyor. Çocukların cinsel istismara uğradığı tıp raporuyla da kanıtlanıyor. Bunlara rağmen çocukları para karşılığında satan anne baba tutuksuz yargılanmak üzere tahliye ediliyor.

Gerçekten neden? Twitter’da TT yani Trend Topic olan başlığı bir kez de ben sormak isterim: Kimdir bu davanın hakimi? Herkes kadar ben de merak ediyorum; hangi düşünceyle, hangi bakış açısıyla, hangi hukuki gerekçeyle bu kararı verdi? İncelenmeyecek mi? Keşke bu insanlar ve bu hakim hakkında herkes suç duyurusunda bulunsa… Belki birlikten adalet doğardı. 

★ ★ ★ 

Bu arada benim gazetemden, POSTA’nın yazı işleri ekibinden bir ricam var... Haberi hak ettiği şekilde manşetten vermişler, ellerine sağlık ama o sapık anne babanın yüzlerini flulaştırmışlar. Bu tür insanların yüzlerini kapatmayın lütfen! Açıkça basın ki, insan içine çıkamasınlar, kimsenin yüzüne bakamasınlar!

Adaleti Twitter’da aramaktan yorgunuz!

Bu sapık anne baba serbest kaldı çünkü…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 144 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar