Bu nezaketten ders çıkarılmalı

Türkiye’nin yerli otomobili ortaya çıktı, herkes, her kesimden insan sevindi, sahip çıktı. Olması gereken de buydu. Bakın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun önceki önceki günkü attığı tweet şöyleydi:

 “Aklı ve bilimi barındıran her adımda varız. Türkiye’nin yerli otomobil girişimi ile gurur duyuyoruz.

Elektrikli üretimi desteklemek için, İBB olarak çok güçlü bir siparişle yerli otomobilimize destek olacağız. Emeği geçen herkese, ülkem adına çok teşekkür ediyorum.” Yazımı yazarken bu tweet’i beğenenlerin sayısı 145 bindi. Yani aslında İmamoğlu’nun bu yaklaşımı beğenildi, herkes onay verdi.

Bunda şaşılacak bir şey de yok aslında… Gurur duyulacak bir iş yapıldığında, akıl ve bilimle desteklenen bir iş gerçekleştirildiğinde parti ayrımı yapılmaksızın destek verilmeli, emeği geçenler kutlanmalı, o işe sahip çıkılmalı. Normal olan bu değil mi? Yani demem o ki….

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 144 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar