Bu çocuklar hiçbir canlıya acımaz!

Adana’da hamile kediyi pitbull köpeğe parçalatan çocukların yaptığı şey kadar, yakalandıktan sonra söyledikleri de dehşet verici.. 13 yaşında üç çocuğun adliyeye giderken “Kediye...

Adana’da hamile kediyi pitbull köpeğe parçalatan çocukların yaptığı şey kadar, yakalandıktan sonra söyledikleri de dehşet verici..

13 yaşında üç çocuğun adliyeye giderken “Kediye hiç mi üzülmediniz?” diye soran gazetecilere, “Ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim” demesi hele! Cümleyi defalarca okudum..

Ağzım açık kaldı, içim sıkıştı. Utanma yok, pişmanlık yok, korkmak yok, uyduruktan da olsa yalan söyleyip sıyrılayım çabası bile yok yahu. Nasıl bir şey bu?

Bir çocuk nasıl bu hale gelebilir? Nasıl bir anne babası var bunların? Bu çok ciddi bir şey, çok büyütülmeli, tartışılmalı ama baktım da...

POSTA’dan başka meseleyi manşete taşıyan da görmedim. Ne oldu; artık kimse şaşırmıyor mu böyle şeylere? Hayvana işkence yapan hasta ruhlu çok fazla insan var tamam da bu yaşta böyle canilik, vurdumduymazlık normal mi geliyor herkese?

Savcılık kararı çıkana kadar ev hapsine alınmış bu çocuklar, ki çocuk demeye bin şahit ister, çıkınca adam öldürmez mi sanıyorsunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 144 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar