Bir ‘First Lady’ hikâyesi

Biraz daha evde oturursak, dijital platformlarda izlenmedik şey kalmayacak! Öyle bir durum ki, yeni eklenen içerikler anında tüketiliyor, ‘ee başka yok mu?’ soruları yükseliyor.

Müthiş bir tüketim çılgınlığı! Alışveriş değil bu kez, popüler kültür tüketimi. Peki son günlerin en konuşulan işi ne? Eski First Lady Michelle Obama’nın belgeseli: ‘Benim Hikayem’... Geçen yıl çıkardığı ‘Benim Hikayem’ isimli kitabının turnesinde yaptığı söyleşiler baz alınarak çekilmiş.

Kitap deyip geçmeyin... 30’u aşkın şehirde stadyumları doldurarak turne yapıyor. Hayatını, umutlarını, kadın olarak durduğu yeri ve başkalarıyla kurduğu bağları anlatıyor kalabalıklara. Samimi, dobra. Herkes nefessiz izliyor onu. Düşündüm; Türkiye’de kim kitap yazsa böyle turne yapar diye, bulamadım açıkçası. Yok bizde öyle bir merak. Hemen kulp takılır, burun kıvrılır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 144 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar