Bir aceminin VIP alışverişle imtihanı

Geçtiğimiz yıllarda bir VIP alışveriş etkinliğinde kadınların yarattığı izdihamı hatırlarsınız... Alışverişin start almasıyla çığlık çığlığa...

Geçtiğimiz yıllarda bir VIP alışveriş etkinliğinde kadınların yarattığı izdihamı hatırlarsınız...

Alışverişin start almasıyla çığlık çığlığa alışveriş yapmaya koşanların, birbirini itenlerin, birbirinin elinden ürün kapan kadınların çılgın hali günlerce konuşulmuş, tartışılmıştı hani.. Bu alışveriş çılgınlığına sebep olan da, H&M markasının ünlü tasarımcılarla yaptığı işbirliğiydi.

Dünyanın en ünlü/lüks moda markalarına koleksiyon hazırlatıp, nispeten o markanın fiyatlarından daha ucuza satınca, insanlar kendilerini kaybetmişti. Marka bu yıl da, bir başka ünlü tasarımcı ile işbirliği yaptı… Paris merkezli Giambattista Valli işbirliğiyle hazırlanan özel koleksiyon, önceki akşam Tersane İstanbul Haliç’te tanıtıldı.

Mekan çok şık dekore edilmişti; koleksiyondan belli parçalar sergilendi, bu kez az sayıda VIP davetli geceye davet edildi ve onların da gönüllerince alışveriş yapmaları için fırsat yaratıldı elbette. Arzu Sabancı’dan Işıl Reçber’e, Begüm Kütük Yaşaroğlu’ndan Ahu Yağtu’ya ve tüm moda influencer’larına dek, yok yoktu.

Alışveriş çılgını bir arkadaşımın alışverişi geldiği için ben bile ordaydım!! Ortam, müzik, sosyalleşme bir yere kadar sürdü tabii… Ufaktan sahne ardındaki dev perdenin önünde birikmeler başladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 144 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar