Bayramın unutulmazı Twitter’daki o şarkı…

Cumhuriyet Bayramı için dev holdinglerden belediyelere kadar her tür kurum ve kuruluş elinden gelenin en iyisini yaptı. Şahane reklamlar izledik, harika sloganlar duyduk, insanların coşkusu derken güzel bir bayramı geride bıraktık....

Cumhuriyet Bayramı için dev holdinglerden belediyelere kadar her tür kurum ve kuruluş elinden gelenin en iyisini yaptı.

Şahane reklamlar izledik, harika sloganlar duyduk, insanların coşkusu derken güzel bir bayramı geride bıraktık. Emeği geçenlerin ellerine sağlık ama bana göre günün en iyisi, en unutulmazı CHP’li belediyelerin Twitter’daki flood’uydu.

‘Sen Benim Şarkılarımsın’ şarkısının her bir dizesi farklı belediye hesabından paylaşıldı ve müthiş bir tweet zinciri oluşturuldu. İzlediğim en efsane şeydi açıkçası. Emek vardı, yaratıcılık vardı, zeka vardı, sıradışılık vardı.

Kimin fikriyse yürekten kutlarım. İkinci etkileyici olay, Ödemiş’te binlerce kişinin yaptığı zeybekti elbette. En çok da kucağında bebeğiyle zeybek yapan o kadın! Herkesi kendine hayran bıraktı, “Kim bu kadından cumhuriyetini alabilir ki” dedirtti resmen. İşte budur.

Kediler ve erkekler

“Delikanlı adam rejim yapmaz, diyet yoğurt, peynir yemez. Sallama çay içmez, fino köpek gezdirmez...” Delikanlılığın kurallarını yazma iddiasında bir internet sitesi, listeye böyle başlıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 90 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 150 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 147 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 171 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar