Babalar Günü'nün en anlamlı karesi...

Babalar Günü ile ilgili gerçek şu ki, bu güne Anneler Günü kadar önem vermiyoruz. İşte, bir araştırmanın sonucu: ■ Tüketicilerin yüzde 37’si Babalar Günü’nün denk geldiği tarihi bile...

Babalar Günü ile ilgili gerçek şu ki, bu güne Anneler Günü kadar önem vermiyoruz. İşte, bir araştırmanın sonucu:

■ Tüketicilerin yüzde 37’si Babalar Günü’nün denk geldiği tarihi bile bilmiyor.

■Babalar Günü’nü her yıl düzenli olarak kutlayan katılımcıların oranı yüzde 47. Anneler Günü’nü kutlayanların oranı ise yüzde 63. Erkeklerin daha beklentisiz olması mı, özel günlere kadınlardan daha az önem atfetmesi mi bilmiyorum ama yine de ben derim ki aman babaları da ihmal etmeyelim... Hediye almak şart değil; özenilmiş, düşünülmüş, incelikli planlar hangi babanın hoşuna gitmez ki?

Mükellef bir kahvaltı hazırlamak ya da kahvaltıya çıkarmak, seveceği bir filme bilet almak, ortak programlar düşünmek, eminim her babayı mutlu eder.


ADALET PEŞİNDE...

Babayla zaman geçirmek derken… günün en anlamlı karesine de bir atıfta bulunmam lazım. Adalet için Ankara’dan İstanbul’a yürümeye başlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu ile yan yana yürüdüğü kareler şahane değil mi?

Bu karelere bakarak adalet peşinde koşan, adalet isteyen tüm babaların Babalar Günü’nü de özellikle kutlamak istiyorum. Ama dikenin kendi ayağına batmasını beklemeden, herkes için adalet peşinde koşan babaların! ‘Babalar Günü’nüz kutlu olsun.

Amerika'nın bayıldığı 'kedi'

Kedi düşkünü biri değilimdir, hatta kendilerine dokunamam bile! Ama Ceyda

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin 'Beni niye sevmedin' diyen toksik sevgili gibi... 27 Şubat 2022 | 88 Okunma Namuslu görünmek kimlere kaldı? 20 Şubat 2022 | 148 Okunma 2. Yeditepe Bienali tarihi mahzende 17 Şubat 2022 | 144 Okunma Türkiye'nin en büyük buz pateni pisti açıldı 13 Şubat 2022 | 169 Okunma Hikikomori salgını var, cümleten geçmiş olsun... 10 Şubat 2022 | 135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar